JM does not take responsibility for the translation
Planerat

Huddinge / Stuvsta

Tåget

Moderna lägenheter vid lummiga villakvarter

Nu planerar Borätt för 48 moderna lägenheter om två till fem rum och kök mitt i Stuvsta. Här får du och din familj ett småskaligt boende intill lummiga villakvarter, i hörnet av Stambanevägen och Byalagsvägen. Pendeltågsstationen och Stuvsta torg ligger alldeles i närheten.

Stuvsta centrum är ett lugnt område omgivet av trevliga familjehus. Här finns närservice som apotek och vårdcentral samt ett stort utbud av olika restauranger. Kommunikationerna till och från Stuvsta är mycket goda, både med buss och pendeltåg.

Flygfoto över Stuvsta där de kommande kvarteren Loket (Seniorgården) och Tåget (Borätt) är markerat med en vit ruta.

Vacker natur och shopping

Stuvsta har nära till skolor, fritidsintressen och vacker natur. Hela familjen kan njuta av skön samvaro vid Långsjöns populära badplats, eller göra en upptäcktsfärd i Gömmarens naturreservat. Shopping och nöjen finns vid Skandinaviens största handelsplats Kungens Kurva.

Läs mer om närområdet

Få förtur till din drömbostad

Som VIP-kund får du förtur till JMs och Borätts bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

Bli VIP-kund

Att köpa en ny bostadsrätt

Är det första gången du ska köpa en nyproducerad bostad vill du säkert veta hur köpprocessen går till – allt från hur du hittar din drömbostad till det är dags att flytta in.

Läs om hela köpprocessen

Lågenergihus

Borätt vill underlätta för dig att leva en grönare vardag. Därför bygger vi bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav.

Läs mer om Borätts lågenergihus

Välkommen till Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Telefon 08-782 11 11
E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

Öppettider:
Måndag–fredag kl. 10–18
Lördag kl. 12–16

Jämför bostäder