Till salu 25 lediga bostäder

Stockholm / Johanneshov

Söder­terrassen

Oslagbart läge med utsikt över Stockholm

I Söderterrassen bor du centralt ett stenkast ifrån Globen och Tele2 Arena. Det tolv våningar höga punkthuset rymmer 48 lägenheter om två till sex rum och kök. Alla bostäder får balkong eller uteplats, och högst upp bygger vi två lyxiga terrasslägenheter varav en med etagevåning. De övre bostäderna får fina utblickar mot Södermalm, Årsta och Globen.

Johanneshov andas fortfarande en hel del 40-tal, då mycket av den charmiga ursprungsbebyggelsen finns kvar. Samtidigt är detta ett av Stockholms mest dynamiska utvecklingsområden där visionen är att den nya Söderstaden ska sjuda av liv, få nya arbetsplatser, shopping- och restaurangstråk, med en stark egen profil.

Här bor du nära innerstadens puls, men har också gång- eller cykelavstånd till Årstavikens fina strandpromenad och Hammarby Sjöstad. Området är söderorts viktigaste kommunikationsnav med t-bana, tvärbana och cirka 40 busslinjer som passerar. Dessutom är det enkelt att via södra länken ta sig till E4 och E20.

Situationsplan Söderterrassen.
29

måndag

augusti

2016

Nära till fina motionsrundor

Söderterrassen har ett perfekt läge för dig som vill ha nära till staden, men också ett perfekt läge om du vill ha nära till fina motionsrundor. Vi har samlat ihop en handfull som vi gärna vill tipsa om. 

Bo i en klassisk del av Stockholm

Väl tilltagna balkonger, terrasser eller sköna uteplatser. Dessutom en bilfri, privat innergård med mycket växtlighet, lekytor och sittplatser. I Söderterrassen får du ett modernt boende i en klassisk del av Stockholm.

Läs mer om byggnaden

Johanneshov och Söderstaden

Johanneshov är idag en attraktiv stadsdel. Men Stockholms stad vill satsa ännu mer på området genom att bygga fler bostäder, förbättra infrastrukturen, satsa på upplevelser och nöjen och skapa en attraktiv promenadstad med stor mångfald. Visionen är att den så kallade Söderstaden år 2030 ska vara Stockholms mest tillgängliga stadsdel.

Läs mer om närområdet

Söderterrassen är ett energiklassat lågenergihus

I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön. 
 
Energiklassen i det här huset är C och är baserad på en beräknad energianvändning.

Borätts och JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för energiklassning av bostäder".

Läs mer om vårt miljöarbete

Välkommen till Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Telefon 08-782 11 11
E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

Öppettider:
Måndag–fredag kl. 10–18
Lördag kl. 12–16

Jämför bostäder