JM does not take responsibility for the translation
Till salu Se lediga bostäder

Stockholm / Johanneshov

Söder­terrassen

Oslagbart läge med utsikt över Stockholm

Söderterrassen flyttar in på STUREPLAN!

Nu finns Söderterrassens hus- och VR-modell på plats i JMs bostadsbutik på Stureplan 19 (öppettider: mån-fre kl. 10-18 och lör kl. 12-16). Hit är du alltid välkommen in för att få hjälp av vår personal att hitta en bostad som passar just dig. Det är också här som fastighetsmäklare Malin Brännström har visningar framöver.

Söderterrassen har ett lugnt men centralt läge längs trivsamma Skulptörvägen, granne med Globen och blivande Söderstaden. Det blir ett elegant hus, tolv våningar högt med sammanlagt 48 lägenheter om två till sex rum och kök, samtliga med balkong eller uteplats. Bostäderna präglas av tidlösa, eleganta materialval i kombination med smarta planlösningar. Många bostäder får fina utblickar mot Södermalm, Årsta eller Globen.

Här bor du nära innerstadens puls, men har också gång- eller cykelavstånd till Årstavikens fina strandpromenad och Hammarby Sjöstad. Här finns tunnelbana såväl som tvärbana och många busslinjer som passerar. Dessutom är det enkelt att via södra länken ta sig till E4 och E20.

Söderterrassen ligger mitt i ett av Stockholms mest dynamiska utvecklingsområden. Visionen är att den nya Söderstaden ska sjuda av liv, få nya arbetsplatser samt shopping- och restaurangstråk.

Situationsplan Söderterrassen.

BEKVÄMT BOENDE I KLASSISKA KVARTER

I Söderterrassen bor du i lugna, uppvuxna kvarter med alla bekvämligheter. I huset finns garage och cykelrum i källaren som nås med hiss.

Läs mer om byggnaden

Johanneshov och Söderstaden

Johanneshov är idag en attraktiv stadsdel. Men Stockholms stad vill satsa ännu mer på området genom att bygga fler bostäder, förbättra infrastrukturen, satsa på upplevelser och nöjen och skapa en attraktiv promenadstad med stor mångfald. Visionen är att den så kallade Söderstaden år 2030 ska vara Stockholms mest tillgängliga stadsdel.

Läs mer om närområdet

Söderterrassen är ett energiklassat lågenergihus

I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön. 
 
Energiklassen i det här huset är C och är baserad på en beräknad energianvändning.

Borätts och JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för energiklassning av bostäder".

Läs mer om vårt miljöarbete

Välkommen till Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Telefon 08-782 11 11
E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

Öppettider:
Måndag–fredag kl. 10–18
Lördag kl. 12–16

Jämför bostäder